Σακελλαρίου Αναστάσιος

Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού – Τουρισμού

Ο Αναστάσιος Σακελλαρίου γεννήθηκε το 1969 στο Λουτράκι όπου και κατοικεί μόνιμα. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Από νεαρή ηλικία ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, ως αθλητής με την ομάδα Βόλεϊ του Ποσειδώνα Λουτρακίου και στη συνέχεια, επαγγελματικά ως προπονητής.

Τη διετία 2007-2009 υπηρέτησε ως ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας Αθλητισμού & Πολιτισμού. Έχει εργαστεί ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Α’ βάθμια και Β’ βάθμια Εκπαίδευση.

Είναι παντρεμένος με την Νάντια Χατζοπούλου και έχουν δύο γιους: τον Γιάννο και τον Κωνσταντή.


Σήμερα, είναι Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού – Τουρισμού, με θητεία από 12.09.2014 έως 11.03.2017, με τις παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιότητες:

Α. Των διατάξεων των παρ. ε΄ και στ΄ του άρθρου 75 του ν.3463/2006, όπως αυτές συμπληρώθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 94 του ν.3852/2010 και αφορούν τους τομείς Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνδυασμό με τις αρμοδιότητες, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 13 του ισχύοντος Ο.Ε.Υ. του Δήμου και αφορούν στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού.

Β. Του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 11 του ισχύοντος Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Γ. Του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 12.Γ. – αρμοδιότητες Γραφείου Απασχόλησης και Τουρισμού – του ισχύοντος Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Δ. Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης .

Ε. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου και της Αντιδημάρχου κ. Πρωτοπαππά Μαρίας θα τελεί τους πολιτικούς γάμους.

Στον ανωτέρω παρέχεται το δικαίωμα της εξουσιοδότησης υπογραφής εγγράφων, τα οποία αφορούν στην άσκηση των αρμοδιοτήτων, οι οποίες του μεταβιβάζονται με την παρούσα απόφαση.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Δήμαρχος.