Λουτράκι, 4 Ιανουαρίου 2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον ιδανικότερο τρόπο αποχαιρέτησε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου το 2017!

Η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο ασφυκτικά γεμάτο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα επέλεξε να αφιερώσει αυτή την ιδιαίτερη βραδιά στη Δυναστεία των Strauss και τον Έλληνα μαικήνα και εθνικό μας ευεργέτη, Νικόλαο Δούμπα.

Ο κόσμος όρθιος στο τέλος της συναυλίας επιβράβευσε με τον πιο θερμό τρόπο την εξαιρετική απόδοση της Φιλαρμονικής μας ορχήστρας υπό την μπαγκέτα του Αρχιμουσικού Πελοπίδα Μαυρόπουλου, σε ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό. Οι νεαροί μουσικοί της Φιλαρμονικής ερμήνευσαν με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία πόλκες, βαλς και εμβατήρια με ένα πρόγραμμα που συνεπήρε το ακροατήριο!

Ιδιαίτερο χρώμα στη βραδιά έδωσε το μπαλέτο της Έλενας Μιχαηλίδου αλλά και το εξαιρετικό βίντεο που προβλήθηκε από το Corinthia.gr κατά τη διάρκεια του Wiener Blut, με πλάνα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Δήμου. Ξεχωριστή μνεία και στον εντυπωσιακό στολισμό από το ανθοπωλείο Μπόικου που έδωσε μια ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης εξήρε το έργο της Φιλαρμονικής, συνεχάρη τους συντελεστές και δεσμεύτηκε για την καθιέρωση της πρωτοχρονιάτικης Συναυλίας. Ο μοναδικός Αλέξης Κωστάλας, ως επίσημος παρουσιαστής της ΕΡΤ στην πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Βιέννης για περισσότερες από 30 φορές πλαισίωσε ιδανικά μια μοναδική βραδιά!

Στη συναυλία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Γεώργιος Τσόγκας και Μαρία Θελερίτη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Πετρίτσης και Απόστολος Παπαφωτίου, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Γκίκας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων εύχεται σε όλους χρόνια πολλά και καλή και δημιουργική χρονιά!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ