ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης, προέβησαν τα συνεργεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, το προηγούμενο διάστημα σε όλο το μήκος της παραλίας του Λουτρακίου.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε συντήρηση και επαναχρωματισμός των ναυαγοσωστικών πύργων, όπως επίσης, επαναχρωματισμός των κουπαστών στις σκάλες που οδηγούν στην παραλία. Αντικαταστάθηκαν τα εντελώς φθαρμένα κάγκελα με νέα ανοξείδωτου τύπου για περισσότερη αντοχή στις επιπτώσεις των καιρικών φαινομένων, στην περιοχή πλησίον του βιολογικού.

Ύστερα από συντήρηση κι επισκευή δόθηκε σε λειτουργία ο καταρράκτης, καθώς είχε δημιουργηθεί σημαντικό πρόβλημα με τις ρίζες των ευκαλύπτων. Τέλος, σε όλο το μήκος της ακτογραμμής πραγματοποιήθηκε συντήρηση και επισκευή όλων των ντουζ παραλίας για τους λουόμενους και τοποθετηθήκαν νέα καλαθάκια απορριμμάτων τα όποια προμηθεύτηκε ο Δήμος πρόσφατα, ενέργεια η οποία θα επεκταθεί και σε άλλες παραλίες.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και μερική αποκατάσταση φθαρμένης πλακόστρωσης στο παραλιακό μέτωπο αλλά και εντός του Παραλιακού Πάρκου όπως έχει προγραμματίσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας.

Με τις ενέργειες που έχουμε πραγματοποιήσει και άλλες που έχουμε δρομολογήσει να πραγματοποιηθούν σύντομα, αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι προσπαθούμε να παρουσιάσουμε μια αισθητικά καλλίτερη εικόνα τόσο στον επισκέπτη όσο και στους μόνιμους κατοίκους, καθώς η Παραλιακή ζώνη Λουτρακίου είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα μας ως Δήμος.

Γραφείο Τύπου