Λουτράκι 23/8/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα εξαιρετικό γεγονός βόλεϊ, το‘’World Senior Volleyball Championship GLOBAL CUP’’θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 24 έως και την Κυριακή 27 Αυγούστου στο Λουτράκι, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Γ. Γαλανόπουλος.

Με συμμετοχές που ξεπερνούν τις 300, υποδεχόμαστε κορυφαίους αθλητές και ομάδες του Volleyball Masters όλων των ηλικιακών κατηγοριών από 13 χώρες παγκοσμίως, που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στα γήπεδα και τις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις και να διαμείνουν στα ξενοδοχεία του Δήμου.

Οι χώρες που λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση ανά κατηγορία είναι: 60+ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ. 45+ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΙΤΑΛΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ενώ οι χώρες ΒΡΑΖΙΛΙΑ και ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΗΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ λαμβάνουν μέρος κατόπιν έγκρισης ως επίσημη εκπροσώπηση των Ομοσπονδιών τους.

Την Ελληνική ομάδα θα την εκπροσωπήσουν βετεράνοι αθλητές της περιοχής μας όπου θα ξαναμπούν στο παρκέ μετά από χρόνια.

Διοργανωτής του αθλητικού γεγονότος είναι το SPORTCAMP Group, συνδιοργανωτής o Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων και επίσημοι υποστηρικτές η Α.Ε.ΔΙ.Κ, ο Δήμος Κορινθίων, o Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου(LTO) και επιχειρήσεις που προσέφεραν ειδικές τιμές στους συμμετέχοντες όπως: Zulu Bungy Jumping / Panorama Resturant / Ypanema Beach bar resto / Café Beau.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και ελπίζουμε και αυτή η διοργάνωση  να αποτελέσει ένα αθλητικό γεγονός που θα τονώσει την τοπική επιχειρηματικότητα και θα συμβάλλει στην ανάδειξη του τόπου μας στον ιδανικό αθλητικό προορισμό.

Ώρες διεξαγωγής Αγώνων:

ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 π.μ.-15:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 09:00 π.μ.-21:00

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ