ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρόσκληση για τη συλλογή τηγανελαίου στο πλαίσιο του Σχολικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης.

 

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, καλεί εταιρείες συλλογής και ανακύκλωσης τηγανελαίου που ενδιαφέρονται να αναλάβουν πιλοτικά τη συλλογή τηγανελαίου σε 10 δημοτικά σχολεία του Δήμου, στο πλαίσιο του σχολικού διαγωνισμού ανακύκλωσης, διάρκειας 7 μηνών.

Για τη διασφάλιση της καθαριότητας στα σχολεία και την ασφαλή συλλογή του τηγανελαίου, θα θέλαμε η συλλογή από τους μαθητές να γίνεται σε πλαστικά μπουκάλια 1-1,5 λίτρου (αναψυκτικών ή νερού), τα οποία θα τοποθετούνται εντός ενός κάδου μεγέθους περίπου 40-80 λίτρων.

Τα παραπάνω ισχύουν για την περίοδο Νοέμβριο – Μάιο 2017, κατά την οποία θα διεξαχθεί ο σχολικός διαγωνισμός ανακύκλωσης, ο οποίος έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και επιβράβευση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών. Στον διαγωνισμό οι μαθητές θα συμμετέχουν ενεργά στη χωριστή συλλογή και άλλων υλικών όπως οι μπαταρίες και το χαρτί.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω email στο info@loutraki.gr έως τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017.