• 27413 60400-1

Ράτης Σπυρίδων

Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων

Γεννήθηκε το 1976 στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας από τον Γεώργιο και την Γεωργία Ράτη.

Είναι παντρεμένος με την Σοφία Μαυρέλη.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων το 1994.

Από το 1996 ασχολείται με την επιχείρηση «REAL ESTATE» και με την κατασκευαστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2006 από την οικογένειά του.

Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού, όπου μέχρι σήμερα είναι μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου «Α.Σ. Αγ. Θεόδωροι». Είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου προστασίας του δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι».

Συμμετείχε για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές το 2006 με το συνδυασμό του Γεώργιου Σοφία «ΝΕΑ ΠΝΟΗ», όπου και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος.

 


Σήμερα, είναι Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, με θητεία από 12.03.2017 έως 11.09.2019, με τις παρακάτω κατά τόπο αρμοδιότητες:

Έχει την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών, που είναι εγκατεστημένες στη Δημοτική Ενότητα.

Παρακολουθεί την εξέλιξη των έργων και των εργασιών, που εκτελούνται στη Δημοτική Ενότητα και θα συνεργάζεται με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας.

Μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα.

Υπογράφει, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Αγίων Θεοδώρων.

Συνεργάζεται και θα ασκεί εποπτεία στον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας για την επίλυση των προβλημάτων.

Εξυπηρετεί και θα ενημερώνει τους Πολίτες για θέματα της Δημοτικής Ενότητας.

Συνεργάζεται με τον καθ’ ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο για την καθαριότητα όλων των κοινόχρηστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας.